A început Luna Diasporei. Flutur: „Continuăm eforturile noastre de a găsi noi destinații de zbor de pe Aeroportul din Suceava”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că marți, 1 august, începe „Luna Diasporei”, eveniment organizat de instituția pe care o reprezintă, în fiecare an începând cu 2016.
„Avem un program dedicat membrilor Diasporei și în acest an. Îi așteptăm la întâlnirile de pe raza județului Suceava. Avem și o serie de evenimente culturale la care sperăm să ne întâlnim și ne bucurăm că de astăzi Aeroportul Internațional «Ștefan cel Mare» Suceava este mai primitor, pentru că a intrat în funcțiune noul terminal. În felul acesta aeroportul poate fi face față unui trafic mai mare, fiind și mai confortabil pentru cei care călătoresc în țară sau în străinătate.
Continuăm eforturile noastre de a găsi noi destinații de zbor de pe Aeroportul din Suceava. Noi am creat condiții corespunzătoare, dar foarte mult contează găsirea unor operatori aerieni care să deschidă curse pe destinații dorite, și mă refer la Spania, Israel, Austria și Irlanda, unde suntem în căutare de noi operatori.
La mulți ani Diasporei și tuturor românilor!! HAI ÎN BUCOVINA!”, a spus Gheorghe Flutur.