Arădeancă ucisă cu bestialitate în propria casă, pentru bijuterii şi telefoane. Criminalul a fost prins după un an

O femeie a fost ucisă de un bărbat de 42 de ani, din Pâncota, județul Arad, care a intrat în casa ei cu scopul de a fura bunuri. Acesta a fugit cu bijuteriile şi telefoanele din locuinţă, fiind prins abia după un an. 

Procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Serviciului Criminalistic și Poliției orașului Pâncota au identificat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Pâncota, acuzat că a ucis o femeie.

„Din cercetări, a reieșit că cel în cauză, la data de 26 februarie 2022, ar fi pătruns în locuința unei femei, din localitatea Pâncota, cu intenția de a sustrage bunuri. Bărbatul ar fi fost surprins de victimă, în timp ce se afla în casă, aplicându-i acesteia mai multe lovituri care au dus la decesul femeii. După săvârșirea faptei, bărbatul a plecat din imobil cu mai multe bijuterii și telefoane mobile”, transmite, vineri, Poliția Arad.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore

În urma unei percheziții la domiciliul bărbatului, oamenii legii au ridicat mai multe probe.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și omor calificat, scrie observatornews.ro.