Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, prima reacție după ce IPS Calinic a fost transferat la Iași cu un elicopter SMURD

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a transmis, după ce IPS Calinic a fost transferat la Iași cu un elicopter SMURD, că ierarhul se află sub supraveghere medicală permanentă, la un spital din Iași.

„Dorim să vă aducem la cunoștință câteva informații cu privire la starea de sănătate a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

Drept urmare vă transmitem faptul că astăzi, în urma unor probleme de sănătate cunoscute, Înaltpreasfinţitul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de la  Suceava, după care a fost transferat la o unitate medicală din Municipiul Iași, unde se află sub supraveghere medicală permanentă, urmând o serie de investigații de specialitate.

În ceea ce privește afirmația despre intervenția chirurgicală din anul 2016, vă informăm asupra faptului că în știrea respectivă este vorba despre Înaltpreasfinţitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului”, a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților