Atleții dorneni, din nou pe podium, la Campionatul Național de seniori și tineret Under 23

În perioada 8-9 iulie, la Craiova s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret Under 23. Competiția a fost găzduită de stadionul de atletism „Nicolae Mărășescu” și s-a bucurat de participarea a 269 de atleți din partea a 82 de cluburi.

La etapa finală a Campionatului Național de seniori și tineret Under 23 au participat și doi atleți  legitimați  la Clubul Sportiv Municipal DORNA Vatra-Dornei. Este vorba de Costiuc Claudia și Kore Robert. De data aceasta, atleta de aur a Dornei  a luat startul în finala de 800  de metri, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.
Claudia, legitimata la CSM DORNA Vatra-Dornei și CSM Bucuresți, a terminat cursa cu o medalie de vicecampioană la tineret și locul 4 la senioare.
Kore Robert Petru, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei,  a ocupat poziția a 5-a la categoria Tineret 
„Am plecat de acasă cu gândul de a face o cursă mare cu sportiva Costiuc Claudia. Acestă cursă poate avea un rol important la Campionatul European, sportiva a luat startul cu cele mai bune senioare din România, iar după trecerea liniei de sosire sportiva s-a ales  cu un loc fruntaș în clasament, dar și cu un timp care ne dă mari speranțe la Europene 
Aș vrea să mulțumesc și celor din spatele muncii noastre: conducerea cluburilor CSM DORNA Vatra-Dornei și CSM Bucuresti, precum și sponsorilor personali ai sportivei Apa Bucovina și Mol Romania”, a transmis anntrenorul Cristian Prâsneac.