Bărbat din Câmpulung Moldovenesc, găsit decedat în casă

Marți, 26 mertie, la orele 09.24, lucrătorii Poliţiei Mun. Câmpulung Moldovenesc au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat din municipiul Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că vecinul său Ioan M. în vârstă de 71 ani nu răspunde la ușă, iar locuința îi este inundată.

Având în vedere că bărbatul nu a răspuns la apelul fiicei din Germania, aceasta l-a anunțat pe vecinul care ulterior a apelat 112. La sosirea oamenilor legii s-a constatat că Ioan M. a decedat, în urma unui posibil stop cardio respirator. Persoana decedată locuiea singură de circa 7 ani, bărbatul fiind cunoscut consumator de băuturi alcoolice și datorită vârstei suferea de diferite boli cronice.     

Din cercetarea la fața locului, nu s-au identificat urme, indicii sau mijloace materiale de probă care să ateste comiterea unei infracțiuni, iar cadavrul nu prezenta urme de violență, asupra acestuia fiind identificate acte de identitate și portofelul cu bani.            

Cadavrul numitului bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Câmpulung Moldovenesc pentru efectuarea necropsiei, fiind anunțat telefonic asistentul Cabinetului de Medicină legală din mun. Câmpulung Moldovenesc, jud. Suceava.            

 S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă(moarte suspectă), faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192, alin. 1 din Cod Penal.