Un bărbat de 68 de ani a provocat un accident rutier, la Frasin

Marți, 26 martie, în jurul orelor 13:30, lucrătorii Compartimentului Rutier Gura Humorului au fost sesizaţi de către lucrătorii Poliției Oraș Frasin, cu privire la faptul că pe DJ 177A în localitatea Frasin, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei  persoane.

În ziua de 26.03.2024, în jurul orelor 13:10,  Grigore F. de 68 ani în timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe DJ 177A pe raza localității Frasin, având direcția de deplasare Stulpicani către Gura Humorului, din neatenție a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW condus de Gabriel C. de 25 ani din orașul Frasin.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Gabriel C.

Ambii conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatelr fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face Grigore F. care a pătruns pe contrasens.

S-a întocmit dosar penal numitului sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 1 din C.P.