Biroul de presă al PNL Suceava: „AUR nu a câștigat nimic în instanță”

Biroul de presă al PNL Suceava vine cu precizări după ce AUR a spus că Flutur a pierdut procesul intentat formațiunii politice.

Redăm integral comunicatul de presă transmis de reprezentanții PNL Suceava:

„Referitor la comunicatul AUR privind solicitarea PNL de a da jos posterul cu Gheorghe Flutur din geamul sediului de partid AUR, facem câteva precizări.

Plângerea noastră a rămas fără obiect pentru că între timp bannerul a fost înlăturat. Da, dar nu au câștigat nimic în instanță, așa cum se exprima cei de la AUR, care pretind că au dobândit o mare victorie. Solicitarea noastră a fost de bun simt și am fost întotdeauna apărătorii libertății de opinie, dar respectând în egală măsură legislația din România.

În rest, cu luatul peste picior sau atacul la persoană, nu intrăm în jocul celor de la AUR. Noi avem treabă. Astăzi a fost aprobat primul tronson de autostradă și ne pregătim pentru semnarea unui nou contract surpriză săptămână viitoare. Azi am semnat contracte de peste 7 milioane de euro pentru microbuzele școlare. Tot astăzi înțelegem că justiția a făcut dreptate la depozitul ecologic de pe Mestecăniș, unde definitiv a dat dreptate CJ Suceava. În condițiile acestea este de înțeles că suntem prea ocupați pentru atacuri mărunte de campanie electorală”, a transmis biroul de presă al PNL Suceava.