Celebrul regizor britanic Charlie Ottley promovează Bucovina! Ceramica de la Marginea și patria huțulilor de la Brodina, parte a serialului documentar „Flavours of Romania’’ de pe Netflix

Bucovina va fi promovată la nivel mondial prin intermediul serialului documentar „Flavours of Romania’’ de pe Netflix. Celebrul producător și regizor Charlie Ottley a filmat deja în mai multe zone din județul Suceava, între care Marginea și Brodina, iar vizitele sale nu se opresc aici, întrucât toată Bucovina este o poveste.
Trebuie spus că seria include câte un episod pentru fiecare regiune istorică a României și promovează tradiții, obiceiuri, elemente naturale și culturale, precum și gastronomie.
La filmările din comuna Marginea, Charlie Ottley și echipa sa au învățat secretele prelucrării argilei, gazdele acestora fiind cei de la Ceramica Marginea. 
„Am avut onoarea să fim gazdele lui Charlie Ottley, celebrul realizator de televiziune din Marea Britanie.
Ceramica Marginea va fi prezentă în următorul episod de pe Netflix, Flavours of Romania.
Bucovina are o mulțime de lucruri minunate de oferit”, au spus cei de la Ceramica Marginea.
Și cum Huțulii reprezintă o parte importantă a Bucovinei, echipa de filmare a poposit și în comuna suceveană Brodina acolo unde, pe lângă frumusețile locului, s-a întâlnit și cu un reprezentant al acestei etnii. Paul Torac, căci despre el este vorba, le-a prezentat britanicilor colecția sa etnografică care evidențiază atât de frumos huțulii.
„Charlie Ottley – celebrul regizor britanic, a ajuns la Brodina, la colecția noastră.
În noul sezon al serialului documentar „Flavours of Romania’’, pe Netflix, o lume întreagă va afla și povestea huțulilor”, a spus Paul Torac.
În cei 10 ani de când a descoperit România, Charlie Ottley a realizat trei serii importante de documentare difuzate pe tot globul: „Wild Carpathia”, „Flavours of România” și „România, redescoperă-te”.