Deputatul Eugen Bejinariu, la Consiliul Politic al OFSD Suceava: „Larisa Blanari, ce eveniment cu ștaif!”

„Mă uit în sală și nu pot decât să spun: WOW!

Am spus WOW, pentru că nu poți să spui altceva, când intri într-o sală și vezi sute de femei. L-aș plagia pe președintele Partidului Social Democrat, pe domnul prim-ministru Marcel Ciolacu, care a spus la o conferință la Timișoara: <O conferință cu ștaif!>. De aceea spun și eu: Larisa, o conferință cu ștaif! Ai ridicat ștacheta, ceea ce e foarte bine!”, a spus deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu.

El le-a vorbit femeilor social democrate prezente la Conferința de alegeri a Consiliului Politic Județean al OFSD Suceava și despre importanța acestora în politică, dându-le exemplu pe cele trei primărițe social democrate din județul nostru.

„În sală este o armată care reprezintă fiecare localitate din județul Suceava și care ne va aduce succes.

Din punctul meu de vedere, doamnele sunt cele mai serioase în toate domeniile. Sunt cele mai muncitoare, cele mai organizate, dar în politică, în mod deosebit, doamnele sunt cele mai serioase.

Cunosc foarte multe doamne din sală, însă le dau exemplu pe cele trei doamne primar social democrate din județul Suceava. Sunt doamne care au reușit în politică, care sunt primar la al nu știu câtelea mandat și în continuare sunt alese și pot fi un exemplu pentru oricare doamnă din această sală. Vă urez mult spor treabă!”, a adăugat Bejinariu.

În ceea ce privește eforturile Larisei Blanari de a înființa Organizații de Femei în toate localitățile județului Suceava, deputatul Eugen Bejinariu a spus că, deși ar fi fost mai ușor să facă aceste organizații doar pe hârtie, social democrata a ales să se implice cu adevărat, iar pentru asta a felicitat-o.

„Închei felicitând-o pe Larisa Blanari pentru tot ceea ce face. Spunea în cuvântul domniei sale că putea să se rezume la un mail, la o listă, la un telefon și toate localitățile noastre aveau organizații de femei, dar nu. Domnia sa s-a deplasat cu echipa în fiecare UAT, a căutat, a găsit și a organizat. Te felicit, Larisa și pentru ceea ce faci cu fundația ta, pentru premiile pe care le dai copiilor excepționali din județul nostru, dar și pentru faptul că ai făcut mai multe deplasări la Arsenie Boca pentru doamnele care au dorit să meargă acolo”, a conchis deputatul Eugen Bejinariu.

Reamintim că, vineri, 1 martie, la sala de evenimente Prestige Ballroom din Suceava s-a desfășurat Conferința de alegeri a Consiliului Politic Județean al OFSD Suceava, un eveniment de anvergură, organizat în premieră, care a reunit peste 600 de femei social democrate din județul Suceava.