Primarul Adrian Popoiu anunță că la Siret se va construi o fabrică de producție. Investiția va fi făcută de un investitor german

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a anunțat că o firmă germană va construi o fabrică de producție la Siret, în cadrul Parcului Științific și Tehnologic și a  Parcului Industrial.
Edilul a precizat că Parcul Științific și Tehnologic Siret, precum și parteneriatul dintre Primăria Siret, Consiliul Județean Suceava și Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava aduc comunitatea sireteană în atenția investitorilor.
„În ultimele săptămâni am purtat mai multe discuții foarte aplicate cu o firmă din Germania care este foarte interesată de Parcul Științific și Tehnologic Siret și de Parcul Industrial Siret, și care dorește să construiască o unitate de producție aici în Siret, vrea să formeze forță de muncă calificată din Siret și să angajeze persoane din Siret în unitatea lor de producție.
 Discuțiile sunt susținute la nivel înalt, iar sprijinul necondiționat al președintelui Consiliului Județean, domnul Gheorghe Flutur și al Rectorului Universității «Ștefan cel Mare» Suceava, domnul prof. univ. dr. Mihai Dimian, este în favoarea orașului Siret pentru această investiție.
În perioada următoare vor avea loc o serie de discuții tehnice legate de construcția clădirilor, obținerea autorizațiilor și asigurarea utilităților. Această firmă are un proiect tip de fabrică și va lucra cu un constructor propriu.
Ne continuăm munca să promovăm oportunitățile de investiții aici în Siret, având în vedere infrastructura industrială de foarte bună calitate pe care am dezvoltat-o în ultimii ani în Siret! Doamne ajută!”, a transmis primarul orașului Siret, Adrian Popoiu.