Deputatul Ioan Balan: „PNL, la Suceava, a redat speranța în inimile oamenilor! Autostrada Moldovei merge până la Siret!”

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a susținut, în Plenul Camerei Deputaților, o declarație politică prin intermediul căreia a precizat că a primit cu deosebită satisfacție vestea că, la nivelul Consiliului Tehnico-Economic din cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a fost avizat studiul de fezabilitate pentru tronsonul Pașcani-Suceava din Autostrada Moldovei.

El a adăugat că, mai mult decât atât, acum avem certitudinea că secțiunea Pașcani-Suceava va începe din nord-vestul municipiului Paşcani și va merge până în estul municipiului Suceava, unde se va conecta cu viitorul drum de mare viteză Suceava-Siret. Așadar, nu mai este niciun dubiu că Autostrada Moldovei va lega Bucureștiul de Punctul de trecere a frontierei de stat de la Siret.  

„Haideți să ne punem întrebarea legitimă de ce astăzi, când Suceava are o administrație publică liberală, condusă de Gheorghe Flutur și susținută de noi, parlamentarii PNL, se poate? De ce astăzi PNL poate, iar în trecut, cu alte administrații, nu s-a putut face mai nimic bun pentru suceveni? De ce ajunsesem să fim arătați cu degetul ca polul sărăciei și subdezvoltării din România? 

De ce astăzi județul Suceava este pe traseul a două autostrăzi, are drumuri modernizate, spitale la standarde europene și școli tot mai dotate și mai atrăgătoare pentru copii? De ce Suceava a devenit model de administrație județeană? De ce mulți primari PNL sunt dați ca exemplu pentru proiectele lor? De ce tot mai mulți suceveni plecați în străinătate se gândesc să se întoarcă acasă? 

Este simplu! 

PNL, la Suceava, a redat speranța în inimile oamenilor! PNL, la Suceava, lucrează în interesul comunității! PNL a reușit să aducă în Suceava investiții de miliarde de euro care au îmbunătățit substanțial standardul de viață al oamenilor. Chiar dacă am reușit atâtea pentru suceveni, PNL Suceava are în continuare un amplu pachet de proiecte de dezvoltare pentru județ, pentru că ne dorim ca în Suceava oamenii să trăiască la fel de bine ca în zonele dezvoltate din Uniunea Europeană. Acesta este obiectivul nostru și, împreună cu sucevenii, PNL Suceava își va atinge toate obiectivele!”, a declarat deputatul Ioan Balan în Plenul Camerei Deputaților.