Deputatul Șoldan: „Flutur se crede trimisul Lui Dumnezeu în Bucovina!”

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan,  a transmis vineri, 28 aprilie, un comunicat de presă prin intermediul căruia a dorit să evidențieze mai multe aspecte legate de președintele Consiliului Județean Suceava, liderul PNL, Gheorghe Flutur.

Redăm în continuare comunicatul în forma sa integrală:

„Cum, tu, un tânăr deputat, îți permiți să te iei de dl. Flutur?” Da, am fost întrebat asta. Ce să fac? Să aștept încă vreo 20-30 de ani? Să-l las să-și bată în continuare joc de județ, să „meargă” cu motorul la ralanti, ieșind în față doar cu munca altora ori lăudându-se săptămânal în mass-media locală cu proiecte pe care mulți dintre alegătorii lui nici nu au mai apucat să le vadă realizate? „Nu e bine să te iei dl. Flutur!” Hai, nu zău. Păi dacă unii se fac că nu văd că ”împăratul” e gol, trebuie să fie cineva care să spună adevărul. Nu de alta, dar omul ăsta chiar crede că e trimisul lui Dumnezeu în Bucovina.

Acum trei săptămâni, când județul era sub nămeți, nici urmă de el. Dispăruse și prefectul. “Dl. Flutur e bolnav, la pat”, au sărit imediat vasalii să-l apere. Și, ghici ce, o săptămână mai târziu, în prima zi de Paște, pacientul Flutur și-a revenit miraculos și bătea toaca și juca-n opinci la Muzeul Satului, la încă o horă plătită din bani publici. (L-o fi tratat „doctorul” Flutur?!) Și când mai citești în presă că la festival s-a cântat “un cântec compus de președintele CJ Suceava”, e de-a râsu’-plânsu’.

IN-CRE-DI-BIL. Omul e și compozitor și a început să fie cântat la evenimente. (Oare cântă și la nunți?!)

Dragi suceveni, ori li s-a făcut unora dor de Ceaușescu, ori le lipsesc vremurile când scriau cu oi pe dealuri pentru Elena Udrea. Atâta populism ieftin, penibil, nu credeam că mai e posibil în ziua de astăzi.

Domnule Flutur, poate de la atâta bătut toaca și bătucit opincile ați uitat că sunteți președintele Consiliului Județean Suceava?! Sunt atâtea probleme în județ, de la starea drumurilor județene la lipsa investitorilor, iar „primul gospodar al județului” organizează hore. Dle. Flutur, o să continui să mă iau de dumneavoastră, atâta timp cât tot uitați de problemele din județ și veniți doar cu fumigene de presă!

Da, eu, George Șoldan, un tânăr care vrea doar să vă apucați de treabă! Măcar acum, în ceasul al 12-lea! Până la anul, când o să vină vremea să puneți opincile-n cui!

P.S. Începeți prin a vă căra singur mapa! Nu-l mai chinuiți pe prefectul Moldovan”, a transmis George Șoldan.