Doi fălticeneni au rămas fără roți la mașini. Hoțul „a operat” noaptea

Joi, 4 mai, în jurul orei 07:00 Poliţia Municipală Fălticeni a fost sesizată telefonic de către Ion C., de 48 ani, din municipiul Fălticeni, cu privire la faptul că i-au fost sustrase trei jante cu tot cu anvelope, de la autoturismul BMW ce era parcat în fața locuinței.
Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că în jurul orei 06:30, persoana vătămată a ieșit din locuință, intenționând să se urce la volanul autoturismului marca BMW, parcat în fața locuinței, pentru a se deplasa la serviciu. În acele momente a sesizat faptul că de la autoturism i-au fost sustrase trei jante cu tot cu anvelope, prejudiciul total fiind de aproximativ 1500 lei.
Persoana vătămată a declarat că a parcat autoturismul în locul respectiv în după-amiaza zilei de 03.05.2023, iar pe timpul nopții nu a auzit nimic suspect.
În acest caz, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.
Ulterior, în jurul orei 12:30, Poliţia Municipală Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112 si de către Felicia B., cu privire la faptul că i-au fost sustrase jantele cu tot cu anvelope, de la autoturismul Audi, ce era parcat în laterala blocului unde locuiește.
Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.