Gest disperat: motivul pentru care o tânără de 19 ani şi-a abandonat bebeluşul de 5 săptămâni pe un câmp din Sibiu. Copilul, găsit de câțiva muncitori

     Poveste cutremurătoare într-o comună din judeţul Sibiu! Un bebeluş de doar 5 săptămâni a fost găsit abandonat de mama lui pe câmpul de la marginea satului. Copilul a fost descoperit de câţiva muncitori care treceau prin zonă şi care i-au auzit plânsetele. Autorităţile au reuşit să o identifice imediat pe mamă, o tânără de doar 19 ani. 

Angajații Primăriei din Șeica Mare au găsit în această dimineață un bebeluș de numai șase luni, abandonat în câmp, la marginea satului Boarta. Potrivit primarului, aceștia mergeau să efectueze o serie de lucrări publice în zonă și au văzut copilul din camionetă, pe marginea drumului.

Bebelușul era îmbrăcat gros, dar așezat pe pământ și lângă el a fost lăsată și o sticlă cu lapte. Angajații primăriei au luat micuțul, au anunțat autoritățile și au reușit și identificarea mamei, care încerca să fugă. 

Tânăra de 19 ani continuă să spună că nu-și dorește copilul

Femeia este din Târnava și a trăit în concubinaj în satul Boarta. După ce concubinul a dat-o afară din casă, femeia s-a decis să abandoneze copilul. În momentul de față se află alături de copil în Spitalul din Mediaș. Mama a recunoscut cu greu că este copilul ei, dar, în cele din urmă, a declarat că oricum nu și-l mai dorește. Pentru ceea ce a făcut, tânăra de 19 ani riscă până la  trei ani de închisoare, scrie observatornews.ro.