Primarul Ion Lungu, alături de Foresta Suceava, la meciul de la Piatra Neamț

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, va lua parte și va susține din tribune echipa de fotbal „Foresta” la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 2-a de la Piatra Neamț.

Edilul a precizat că  va merge cu mașina personală la Piatra Neamț, însă a spus că pentru suporteri Primăria a pus la dispoziție din sponsorizări 11 autocare cu o capacitate totală de 518 locuri care vor pleca de la ora 14:00 din parcarea Metro.

„Până azi-dimineață erau înscriși 300 de suporteri pentru a face deplasarea la Piatra Neamț. Azi e zi mare pentru fotbalul sucevean. Voi participa la meciul de la Piatra Neamț. O fac în calitate de suporter, de iubitor de fotbal nu electoral pentru că din fotbal nu se câștigă niciodată electoral. Când e bine e bine când e rău primarul e de vină, deși, dacă nu era Primăria, dacă nu eram eu ca primar să susținem fotbalul de 19 ani nu mai era fotbal deloc la Suceava. Îmi doresc în calitate de iubitor de fotbal ca Foresta să promoveze în Liga 2 pentru că cu un moment ca ăsta nu știu dacă ne mai întâlnim prea devreme. Eu zic că acasă am avut neșansa ca balonul să nu intre în poartă. Sper să se spargă ghinionul și să venim cu o victorie și să ne calificăm”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.