Judecătoarea din Suceava o ducea greu așa că a fost vânată de iubi-traficantul, sedusă și subjugată

Ana Maria Sofica a devenit judecătoare stagiară în anul 2013 la Judecătoria Constanța. Un an mai târziu, Ana Maria s-a căsătorit cu Radu Marius Chirilă și s-a mutat la Cluj. Femeia a activat la Judecătoria Cluj și Judecătoria Bistrița, timp în care a născut trei copii. În acești ani, conform declarațiilor sale de avere, soțul a încasat venituri modeste, în unii ani chiar și de numai câteva sute de lei pe an.
Astfel, cu doi copii mici la acel moment, familia Ana Maria și Radu Marius a avut venituri lunare în anul 2016 de 6657 lei, ea și 65 de lei, el, având de plată două credite în valoare totală de 182.027 lei, cu care cei doi au cumpărat o casă în județul Sibiu de 80 mp.

În anul 2018 cei doi încasează venituri lunare de 9789, ea și 375 lei, el, iar în anul 2019, Ana-Maria promovează la Tribunalul Suceava unde cade în ghearele traficantului Ciprian Cotoară pe care îl puteți vedea în cele două fotografii înainte și după arestare.

Mutată la Suceava cu trei copii mici, cu credite la bănci de 57.000 de EURO și venituri lunare de 2400 EURO, judecătoarei îi este tot mai greu și cade în mrejele lui Cotoară care îi susură printre liniuțe de cocaină cât e de frumoasă, de deșteaptă și cât de mult o iubește, chiar dacă este căsătorită.
Începând cu anul 2020, judecătoarea de la Secția Penală începe să primească „bani, bijuterii, folosința gratuită a unor autoturisme, contravaloarea unor sejururi, servicii de pază și protecție, produse alimentare ș.a. în legătură cu măsurile dispuse și hotărârile pronunțate într-o cauză instrumentată de DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava”.

De la asta până la vânzarea de către Cotoară cu 30.000 de Euro bucata de soluții de achitare, a fost doar un pas.

În noiembrie 2022, Chirilă introduce acțiune de divorț la Judecătoria Cluj pentru a-și continua povestea de iubire cu Cotoară cu care a și botezat copilul unui traficant de droguri. Cotoară e fiul unei directoare de grădiniță din Solca, Felicia Cotoară și al unui consilier local PSD, Petru Cotoară.

Cum funcționa ca unsă fabrica de șpăgi a celor doi amanți narcomani

Subjugată de iubit, judecătoarea se lăsa folosită pentru ca traficantul Cotoară să vândă persoanelor interesate sentințele de achitare.
Cei doi iubiți se prezentau la întâlnirea cu cumpărătorul, Cotoară făcea promisiunile, cerea și încasa banii, judecătoarea asistând tăcută dar zâmbitoare, astfel încât cumpărătorul de influență era convins că treaba e pe bune.
Mai ales că deja toată lumea cunoștea cazul interlopului Mihai Pânzari judecat pentru lipsire de libertate, camătă și constituire de grup infracțional organizat chiar de judecătoarea narcomană care i-a returnat printr-o hotărâre un Range Rover ridicat de DIICOT în vederea confiscării.
Cererea interlopului s-a soluționat în aceeași zi în care acesta a făcut solicitarea.

Povestea de iubire a celor doi narcomani a fost întreruptă de denunțul unui cumpărător de influență, Valentin Juravle, anchetat pentru un jaf armat pe teritoriul României și care a cumpărat, în colaborare cu procurorii PÎCCJ, o sentință de achitare de la Cotoară și amanta judecătoare.

În fața procurorilor, judecătoarea și-a rezervat dreptul la tăcere. Adevărul e că ce putea să explice? Că a considerat că merită mai mulți bani pentru genialitatea sa?

Sursa: curentul.info