Larisa Blanari: „Pe 9 iunie, avem șansa să influențăm direcția pe care o va lua Europa”

Sâmbătă, 6 aprilie, președinta OFSD Suceava, Larisa Blanari, a luat parte la Conferința ocazionată de Întâlnirea Liderilor Partidului Socialiștilor Europeni, eveniment la care au participat și cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, comisarul european Nicolas Schmit, președintele PES Stefan Löfven, precum și președintele PSD, Marcel Ciolacu.
Suceveanca Larisa Blanari, propunerea Alianței PSD PNL pentru alegerile europarlamentare, a transmis că această întâlnire, extrem de importantă pentru viitorul european, a dat practic startul unei perioade în care va trebui să „le vorbim oamenilor mai mult despre importanța prezenței României, în Parlamentul European”.
„Am avut onoarea să particip ieri, la Palatul Parlamentului, la o reuniune extraordinară a socialiștilor europeni.
A fost o experiență deosebită și o oportunitate de a discuta despre viitorul nostru european.
Am fost mândră să reprezint PSD Suceava și Organizația Femeilor Social-Democrate Suceava la acest eveniment de importanță majoră pentru viitorul nostru comun.
Așa cum a declarat și premierul Marcel Ciolacu, pe 9 iunie, avem șansa să influențăm direcția pe care o va lua Europa prin votul nostru, atât în alegerile locale, cât și în cele pentru Parlamentul European.
În calitate de candidată la alegerile europarlamentare din partea județului Suceava, subliniez și eu importanța unei Europe unite, bazate pe solidaritate, dreptate și egalitate.
Și cu sprijinul locuitorilor județului Suceava, PSD va câștiga aceste alegeri, trimițând în Parlamentul European un număr important de reprezentanți”, a transmis suceveanca Larisa Blanari.