O ambulanță din Suceava, care a trecut pe lângă gravul accident din Buzău, a preluat două victime și le-a transportat la spital

Autorităţile din Buzău au declanşat în seara zilei de luni, 8 mai, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident rutier în care este implicat un autocar cu 32 de muncitori de la o fabrică de confecţii din Focşani. Două dintre victime au fost preluate de o ambulanţă din Suceava care era în tranzit. Un număr de 23 de răniţi au fost transportaţi la spitale, alte şapte persoane primind îngrijiri la locul accidentului şi refuzând transportul la spital.

Potrivit IGSU, 30 de persoane au fost implicate în eveniment, dintre care 23 au fost transportate la spital (19 femei şi 4 bărbaţi), iar 7 au fost asistate la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital.

Potrivit autorităţilor din judeţul Buzău, Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, luni, după un accident rutier în care a fost implicat un autocar cu 32 de persoane. 

Din primele date, accidentul s-a produs pe DN 2 (E85), la ieşire din municipiul Râmnicu Sărat către Focşani, relatează news.ro.