O femeie din Moldovița a sunat la poliție și a anunțat că soțul o bate

Joi, 26 octombrie, în jurul orei 1220, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112, de către Mihaela M. din comuna Moldovița, despre faptul că soțul ei a agresat-o.

Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul apelantei, acolo unde au fost identificați și tatăl acesteia, Miahil D., dar și soțul Daniel M. În urma discuției purtate cu persoanele prezente a reieșit faptul că la data de 26.10.2023, în timp ce se aflau la domiciliu, între cei doi soți a izbucnit un scandal, care a degenerat, în sensul că bărbatul a amenințat-o pe soția lui cu acte de violență, apoi a aruncat cu telefonul mobil înspre acesta.

Persoanei vătămate i-a fost aplicat formularul de evaluare a riscului, reieșind faptul că există risc iminent, însă aceasta a opinat că nu dorește emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului ei, motiv pentru care i-a fost înmânată o cerere privind emiterea unui ordin de protecție pentru a se adresa instanței de judecată.

Având în vedere aspectele sesizate, a fost întocmit dosarul penal, privind săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie”  și „amenințare”.