O femeie din Ostra și-a pierdut viața la scurt timp după ce a ajuns la spital

Miercuri, 3 mai, în jurul orei ora 08:30, lucrătorii Postului de Poliție Ostra au fost sesizați de ofițerul de serviciu al IPJ Suceava  cu privire la faptul că M.F., de 63 de ani, a decedat la UPU Suceava, secția Terapie Intensivă la ora 00:50, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Femeia locuia împreună cu soțul său în comuna Ostra.           

La data de 02.05.2023, în jurul orei 08:00, în timp ce aceasta se afla la domiciliu și se ocupa de treburile gospodărești, i s-a făcut rău, se simțea slăbită și acuza dureri în zona pieptului. A discutat cu soțul ei, care a lăsat-o să se odihnească în locuință și a solicitat intervenția medicului de familie din localitate, care a intervenit la domiciliul susnumitei și a decis că este necesar să se deplaseze la o unitate spitalicească.

În jurul amiezii, a fost solicitată o ambulanță, iar M.F. a fost trasportată inițial la Spitalul orașului Gura Humorului, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde la data de 03.05.2023, în jurul orei 00.50, a suferit un stop cardio-respirator și a decedat în Secția Terapie Intensivă.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Județean de Urgență  Suceava și s-a  dispus  efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului.

Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul susnumitei.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Ostra, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea din culpă (moarte suspectă).