Un bărbat din Pojorâta a ajuns la spital, după ce un arbore a căzut peste el

Miercuri, 3 mai, în jurul orei 10:00, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați de către personalul de serviciu din cadrul Poliței Municipale Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că o persoană de sex masculin a fost adusă la U.P.U. Câmpulung Moldovenesc, cu leziuni la nivelul capului, umărului și mâinii stângi declarând că a fost lovită de  un arbore doborât dintr-o curte pe raza comunei Pojorâta, județul Suceava.

Ș.C. a încheiat cu mătușa sa un contract de vânzare-cumpărare cu clauză de uzufruct care are ca obiect o casă de locuit și mai multe suprafețe de teren. Întrucât casa de locuit are nevoie de renovări, bărbatul, în calitate de împuternicit al mătușii sale a depus diligențele necesare la O.S. Pojorâta pentru a i se marca arbori din teren cu destinația fânaț și pășune împădurită, lucru care s-a și întâmplat în primăvara anului 2022,  însă nu a fost eliberată autorizația de exploatare.

În data de 03.05.2023, la orele 09:30 Ș.C. a doborât al treilea arbore marcat, însă acesta în loc să cadă paralel cu drumul comunal Cârstea a căzut tangențial pe acesta surprinzându-l pe D.Ș. care circula pe jos pe drumul în cauză înspre centrul comunei.  

În cauză continuă cercetările și investigațiile, întocmindu-se dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, care va fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Pojorâta.

Fotografia are caracter ilustrativ.