Panică într-un avion care decola de la Suceava: „Am rămas blocaţi acolo! Nu puteam respira!”

A fost panică într-un avion care trebuia să decoleze de la Suceava cu destinaţia Luton Londra. Oamenii au fost lăsaţi să aştepte pe pistă, dar şi în avion, iar unii pasageri au avut nevoie de ajutor medical.

Piloţii au decis să nu decoleze din cauza unor probleme tehnice, astfel că zborul a fost amânat pentru 12 ore.

Măștile de oxigen au căzut într-un avion Wizz Air, care trebuia să plece spre Londra. Acesta era programat să decoleze la 11:50 de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, însă plecarea sa a fost amânată până după ora 23.00. Ulterior, decolarea a fost, din nou, amânată pentru duminică, la ora 10.30.

Piloții au constatat o problemă la unul dintre motoare, motiv pentru care au decis amânarea zborului. O echipă de mecanici de la Budapesta ar fi trebuit să remedieze problema.

Evident, pasagerii au fost nemulțumiți și s-au plâns că au fost nevoiți să aștepte pe pistă, în aeronavă aproape o oră. Mai multor oameni li s-a făcut rău, printre aceștia, aflându-se mai mulți copii.

Aceștia spun că deși unii dintre ei au leșinat în avion, personalul aeroportului nu a luat nicio măsură. Ambulanța a fost chemată tot de unul dintre ei, în timp ce angajații stăteau pe telefon, scrie a3.