Președinta OFSD Suceava, Larisa Blanari, anunță că doamnele social democrate din comuna Breaza vor fi reprezentate de o profesoară

Președinta OFSD Suceava, Larisa Blanari, a anunțat că doamnele social democrate din comuna suceveană Breaza vor fi reprezentate de o profesoară pentru învățământul preșcolar. 
Această decizie a fost luată miercuri, 18 octombrie, la conferința de alegeri a conducerii OFSD Breaza, organizată în localitate.
Președinta OFSD Suceava a declarat că este impresionată de numărul mare de femei din politică și administrație, promovate de primarul comunei Breaza, Gheorghe Lesenciuc.
„Primarul cu șase consilieri locali în echipa sa, dintre care trei sunt femei. O situație mai rar întâlnită, pentru că în majoritatea Consiliilor Locale din județ bărbații sunt majoritari, existând multe localități unde nu e nici măcar o femeie consilier.
Se-ntâmplă la Breaza, frumoasa comună în care am ajuns în această după-amiază pentru alegeri la organizația femeilor social democrate din localitate. 
O comună cu aproximativ 1500 de suflete, în care primarul trebuie să fie și gospodar, dar și un bun manager, pentru că bugetul Primăriei nu e deloc unul generos.
Din fericire, Breaza are un astfel de primar, încă din 2005, în persoana domnului Gheorghe Lesenciuc, omul care a reușit, printre altele, să doteze primăria cu un parc auto complet, cu toate utilajele de care are nevoie pentru lucrări la infrastructura rutieră.
Așa se face că la Breaza, până și în ultimul cătun, drumurile sunt îngrijite, podurile și podețele reparate ori înlocuite și nu o dată oamenii din comună și-au văzut primarul muncind cot la cot cu angajații primăriei.
Am admirat și frumoasa clădire a primăriei, care a fost reabilitată, și am fost surprinsă să aflu cât de multe proiecte s-au derulat sau urmează să fie implementate la Breaza.
M-am bucurat să fiu astăzi în mijlocul mai multor doamne din Breaza și să le vorbesc despre OFSD și despre scopul meu: de a fi cât mai implicate în viața comunităților din care facem parte.
Noua președintă a OFSD Breaza va fi domna Nicoleta Lisca,  consilier local, la primul mandat, și profesor pentru învățământul preșcolar, cu o experiență didactică de peste 30 de ani, implicată în multe acțiuni umanitare sau activități cultural-artistice în comună.
Succes, Nicoleta Lisca! Succes, OFSD Breaza!”, a transmis președinta OFSD Suceava, Larisa Blanari.