Primărița Violeta Țăran, aleasă în funcția de vicepreședintă a OFSD Suceava: „Femeile social democrate au ales o echipă de conducere unită, energică și consolidată. O felicit pe doamna Larisa Blanari”

Primărița comunei Berchișești, Violeta Țăran, a fost aleasă în funcția de vicepreședintă a Organizației Femeilor Social Democrate Suceava, în cadrul Conferinței de alegeri organizate pe 1 martie.
Ea a subliniat că OFSD Suceava este o organizație solidă din care fac parte femei capabile, ancorate în realitate, foarte bune profesioniste în diverse domenii de activitate, care pot păstra echilibrul într-o echipă și aduce plus valoare la nivelul prestației politice.
„Femeile social democrate au ales o echipă de conducere unită, energică și consolidată, cu doamne de un înalt nivel calitativ, responsabilitatea și dorința de a face performanță fiind în prim plan.
Sunt încredințată că sucevencele din PSD vor avea un rol important în maximizarea reprezentării femeilor în politica și administrația județeană, care să-și pună amprenta în mod determinant la evoluția și dezvoltarea comunităților noastre.
OFSD Suceava este compusă din doamne și domnișoare capabile, ancorate în realitate, foarte bune profesioniste în diverse domenii de activitate, care pot păstra echilibrul într-o echipă și aduce plus valoare la nivelul prestației politice.
Cu siguranță, vom derula împreună o serie de noi proiecte, astfel încât OFSD să își demonstreze profesionalismul, prin acțiuni de caritate și de susținere a celor aflați în nevoie, îndeosebi a femeilor, copiilor și vârstnicilor”, a spus primărița comunei Berchișești, Violeta Țăran.
De altfel, ea a felicitat-o pe Larisa Blanari, președinta OFSD Suceava, pentru implicarea sa, dar și pentru faptul că, într-un timp foarte scurt, a reușit să înființeze organizații locale în 100 de localități sucevene și să adune în jurul său peste 3000 de femei social democrate.
„O felicit pe această cale pe doamna Larisa Blanari, președinta OFSD Suceava, care a demonstrat într-un timp scurt că are calitățile necesare unui lider politic de succes, reușind să coalizeze toate energiile doamnelor și domnișoarelor din partid pentru a avea un an electoral cu victorii în toate scrutinele”, a conchis Violeta Țăran.
Reamintim că, vineri, 1 martie, la sala de evenimente Prestige Ballroom din Suceava s-a desfășurat Conferința de alegeri a Consiliului Politic Județean al OFSD Suceava, un eveniment de anvergură, organizat în premieră, care a reunit peste 600 de femei social democrate din județul Suceava.