Primarul Lungu, o nouă vizită pe șantierul de la Sala Polivalentă

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a fost marți, 27 februarie, într-o nouă vizită pe șantierul Sălii Polivalente de 5.000 de locuri care se ridică la ieșirea din Suceava spre Fălticeni, în zona Metro.

Primarul a declarat că, profitând de vremea favorabilă, se lucrează bine și în acest moment se montează gradenele de la terenul principal al sălii polivalente și se cofrează stâlpii de la parter la etajul 1, din Corpul C1.

Alcătuirea constructivă a Sălii Polivalente care se ridică la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni este compusă din: infrastructura-radier general cu grinzi întoarse din beton armat; suprastructură-sistem structural de tip dual, cu stâlpi și pereți din beton armat; planșee tip dală, grinzi perimetrale, grinzi și gardene; acoperiș din ferme arcuit. Sala Polivalentă cu 5.000 de locuri (pe scaune) are aria construită de 10.552 mp, iar dat fiind faptul că regimul de înălțime este D+P+2E va însemna că suprafața desfășurată este de circa patru ori mai mare, mai exact 42.631 mp. Pe lângă clădirea propriu-zisă, se construiește și o anexă tehnică cu regim de înălțime parter, pe o arie desfășurată de 202 mp.