Privește lumea cu ochi vii, by Lady in Black

Epigonii din clanurile mafiote bukowinene stau ascunși în tufișurile beznei sperând ca lumea lor, mică dealtfel, să nu-i mai afle…

Mulțumiți cu vreo câteva zeci de like-uri reciproce și ceva mesaje de încurajare arvunite anticipat din bani publici aruncați pe beneficiari obscuri, jegurile culturii sucevene își imaginează că au vreo oarece valoare pentru această nație ori istoria se va scrie așa cum vor vrea ei și hoarda lor interesată de circa o sută de capete și pahare. Adunate, la un loc…

Un exemplu marcant, chiar remarcat, este și avortonul legionar al Centrului Cultural Bucovina, catastrofa presei și culturii sucevene, golanul mediatic care și-a batut joc constant de Bucovina, de comunitatea locală de intelectuali, de instituțiile statului și de simbolurile care dădeau identitate acestei nații.

Escrocul cultural All criminals in one, este, în fapt, maxim de puterea 2 în 1, șampon și balsam, for Her Flutur, individul strigând concomitent hoțul și proștii, în condițiile în care îi rămâne anti-dandruff mult pe haine iar scalpul extrem de mătrețos.

Orizontul lui de cultură, respectiv volumul de informații pe care le poate reține firava scoarță cerebrală este atât de limitat încât nu poate argumenta cu mai nimic True, rămânându-i la îndemână, bineînțeles, doar negația „Nu, nu este adevărat ! ” și, deja cunoscută magistraților, expresia semi-magistrală de preamărire „sunt între cei 300 de părinți ai nației cu peste 100 de cărți publicate ș’un festival uriaș creat pentru viitorime„.

Ce poți cere de la un impostor sfertodoct bugetofag, cu all family, până-n măduva oaselor și-n străfundul ițarilor șterpeliți de la politruci?

Ce poți cere de la un matrac cultural, plagiator-infractor și falsificator de elită, fără studii, educație și minimă morală, în condițiile în care toți prostalanii, analfabeți funcțional, au ajuns să sufere de delir de grandoare asociat cu delir de persecuție?

În ce formă să mai ceri unui sociopat, aflat într-o stare decompensată și terminală a multiplelor boli mintale, să-și retragă dejecțiile scriitoricești din biblioteca virtuală a internetului?

Nu-și motivează poziția nu pentru că e indiferent (asta e o altă aparență pe care, la plesneală de șmenar cacealmist, vrea să o afișeze..), ci pentru că nu are capacitate de analiză și sinteză a evenimentelor înșiruite în decursul istoriei.

Nici măcar nu are capacitatea de a memora evenimentele cronologic, dărămite să rețină cauzele și efectele produse în timp.

Chiar dacă mintea bolnavă a unor astfel de catastrofe humanoide, îmbălmăjită, reține întâmplător ceva informații viabile, el, adică nulul, le va respinge automat fără niciun raționament (nu-i de unde..), dacă nu corespund convingerilor și intereselor sale.

Cu prostul autodidact nu trebuie sa te pui că te aduce la nivelul lui și te bate cu argumentele sale, dar uneori merită, dacă știi sigur că-l trimiți definitiv la culcare, m-ai ales dacă ți-ai asumat că-l vei schimba, în sensul de a-l pune măcar pe șine.

Iar schimbări la acest RAPĂN al comunității sucevene deja se văd… E important că nu-i mai țin șantajele și nu mai defăimează ordinar, nici măcar pe wwc.dragusanul.ro ori pe la alte publicații de presă, dealtfel respectabile.

De regulă, prostul de geniu nu trebuie combătut ci ignorat și evitat, altfel te pătează din dorința sa malefică de a demonstra că nimeni nu are „altă culoare” decât culoarea lui preferată, a smoalei, în care se mocirlește ceas de ceas.

În mintea lui prostia nu are margini, când de fapt savanții au demonstrat că proștii sunt limitați, deci, marginali. Și marginalizați, dacă sunt deconspirați la timp.

Dimpotrivă, știința, adică unealta intelectualilor, este nelimitată și în continuă dezvoltare. Ea se dezvoltă pe toate planurile în spirală pe vericală, pe când prostia coboară în adâcuri și rămâne îngropată în materie finită și întunecată. La fel e și cu adepții de geniu ai prostiei, prostănacii megalomani și malefici.

Nu poți să convingi un prost excentric (spre exemplu în a șterge urmele mizerabile ale defăimărilor sale) pentru că nu are repere raționale pe care să se sprijine un raționament sănătos.

Nu înțelege expresiile elevate, relevante și concludente pe care se sprijina un raționament just.

Încâlceala din mintea lui necultivată nu-i dă posibilitatea de a percepe realitatea și nici subtilitatea intelectualilor și ia decizii instinctuale care să-i asigure un confort psihic de moment conform standardului său de percepție.

El, sluga ticăloasă, când e prins în ofside infracțional, refuză orice efort intelectual în lupta cu adversarii-contestatari pentru că nu posedă mijloacele necesare de a-și susține propriile convingeri. Ce convingeri? Măcar alea de prostituție…

El nu are idei proprii ci numai copii ieftine injectate de către cei interesați în manipularea sa pentru a-l folosi în anumite conjuncturi cu un scop precis (spre exemplu, câștigarea unor licitații publice, compromiterea unor intelectuali sau factori de decizie incoruptibili, eliminarea concurenților, etc)

Acești impostori sfertodocți sunt niște obiecte rătăcite în spațiu, irecuperabile pentru societate și vor pluti în neant până la sfârșitul vieții lor mizere și infime, întrucât investiția în educarea lor este ineficientă.

Câteva lucruri care l-au distrus pe geniul autodidact al prostiei:

  • matrafoxul&amfetaminele, aroganța și răutatea;
  • hoția, abuzurile, falsurile și megalomania;
  • păcatele ursului, parfumul fluturelui, viclenia vulpoiului și coada veveriței.

Click mai jos pentru relax…, nu à la gâgă Goe, ci á la IRIS & Uriah Heep.

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem! ZDB Like AICI! 

Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!

unii citesc și adorm,
alții citesc și se trezesc…

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem, cântăm și, în același timp, descoperim infractori !

Redacția ZDB: Lady in Black – stukitoarea d’Drăgușeni