Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_tgcmlq30uqq68dpiave4ej2n2c, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/asd34dfsd/public_html/wp-content/plugins/metform/base/shortcode.php on line 17

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/asd34dfsd/public_html/wp-content/plugins/metform/base/shortcode.php on line 17
Proiectil neexplodat, găsit de un muncitor care săpa un șanț în fața Spitalului Vatra Dornei • Ducatul Bukowina

Proiectil neexplodat, găsit de un muncitor care săpa un șanț în fața Spitalului Vatra Dornei

Miercuri, 24 mai, la ora 12.56,  Marian T. a sesizat telefonic prin SNUAU 112, despre faptul că în timp ce se săpa un șanț pe strada Mihai Eminescu din Vatra Dornei s-a găsit un proiectil  neexplodat.

Cu ocazia deplasării la fața locului a echipajul de siguranță publică și patrulare din cadrul Biroului de Ordine Publică, s-au constatat următoarele:

 Ion M., în calitate de angajat al firmei SC Maghebo SRL, în timp ce efectua activități de excavare pe strada Mihai Eminescu, în fața Spitalului Mnicipal Vatra Dornei, a identificat un proiectil neexplodat.

 Zona a fost asigurată de către un echipaj de poliție, până la sosirea personalului pirotehnic din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” al Județului Suceava.    

Fotografia are caracter ilustrativ.