Scandal între concubini, la Slatina. Femeia agresată a ajuns la spital

Duminică, 8 ianuarie, la orele 17.20, lucrătorii S.P.R. 7 Mălini au fost sesizaţi telefonic de către I.I. din satul Găinești, comuna Slatina,  cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul ei.

La fața locului s-a deplasat patrula din cadrul S.P.R. 7 Mălini, care a constatat următoarele:

La data de 08.01.2023, orele 17.00, femeia se afla la locuința concubinului ei, V.C. din satul Găinești,  moment în care, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, a fost lovită de către concubinul său, leziunile fiind minore.

La fața locului a intervenit un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Suceava care i-a acordat femeii primele îngrijiri medicale, ulterior transportând-o la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea consultului de specialitate.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a rezultat că nu există risc iminent, fără a se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu și nici femeia nu a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

De asemenea aceasta nu dorește să depună plângere penală împotriva concubinului său.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de  „violență în familie”, ce va fi soluţionat procedural de către lucrătorii P.P. Slatina.