Tânără mamă, ucisă de iubit în „vacanţa de vis” devenită coşmar. Trupul femeii era ascuns într-o geantă şi îngropat în Peru

O vacanţă de vis a devenit ultima pentru o tânără care şi-a găsit moartea cumplit. Karla plecase în Peru, împreună cu iubitul său, iar bărbatul e suspectul principal în acest caz. Poliţiştii îl caută în continuare, mai ales după ce au primit o înregistrare audio dintr-o convorbire telefonică în care acesta pare să-şi mărturisească vinovăţia. Femeia avea o fetiţă de doar 8 ani, care o aştepta în zadar să se întoarcă acasă. Copila îşi va mai vedea mama doar în fotografii.

Karla Xiomara Zelaya Godoy a murit în Peru, iar ipotezele poliţiştilor conduc spre iubitul acesteia ca principal suspect de crimă. Trupul femeii de origine britanică a fost descoperit într-o geantă albastră, îngropat într-o zonă mai retrasă din Lima. Partenerul victimei, Jorge Alfredo Minaya Garay, e căutat de autorităţi pentru a da explicaţii cu privire la cele petrecute în „vacanţa de vis” devenită coşmar. Se crede că tânărul a fugit în Marea Britanie, relatează Mirror.

Mărturisirea iubitului femeii ucise

Femeia plecase în călătorie luna trecută, special pentru a petrece mai mult timp împreună cu Garay. Cuplul a vizitat atracţii turistice precum Machu Picchu şi obiective din Lima, de unde cei doi n-au ezitat să le trimită pe WhatsApp rudelor de acasă o mulţime de fotografii. Karla avea o fetiţă de doar 8 ani, care ar fi vorbit pentru ultima oară cu mama ei pe 22 septembrie, în timp ce femeia mergea într-un taxi, către locuinţa din Lima a bunicii lui Garay. Apoi, nimeni nu a mai auzit nimic despre soarta acesteia.

În schimb, poliţiştii au ajuns în posesia unei înregistrări audio tulburătoare: într-o convorbire la telefon cu fratele femeii ucise, Erick Zelaya, presupusul criminal şi-ar fi mărturisit vinovăţia. Acesta ar fi precizat inclusiv locul unde a îngropat cadavrul, ceea ce i-a condus pe oamenii legii spre descoperirea macabră.

În data de 1 octombrie, Garay ar fi plecat spre Chile, de unde a cumpărat un bilet de avion cu destinaţia Londra, acolo locuia împreună cu Karla. Presa locală a transmis, potrivit unor surse, că bărbatul îşi adunase deja toate lucrurile din locuinţa comună. „Toată lumea o iubea! Ne va fi dor de ea. Avea o fiică de 8 ani care îi duce lipsa teribil”, spune Erick, fratele victimei. Acesta a mărturisit că sora lui şi Garay aveau o relaţie de mai bine de un an şi, cu toate că acesta era un bărbat tăcut, nu l-ar fi crezut capabil de crimă, scrie observatornews.ro.