Trei gospodari din Bivolărie au cedat teren pentru lărgirea unei intersecții. Vasile Iliuț: „Sunt exemplu pentru Vicovu de Sus”

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a mulțumit public celor trei godpodari din Bivolărie care au cedat pământ unității administrativ teritoriale pentru a putea lărgi intersecția de pe strada Zorilor. Edilul a explicat necesitatea acestui demers, subliniind că era mare nevoie pentru ca mașinile de pompieri sau cele de deszăpezire să poată trece prin zona respectivă.

Ilie Chirilă, George Madici și Costea Petru, acesta din urmă fiind și consilier local al orașului, sunt cei trei gospodari care s-au gândit la binele comun.

 „Pe strada Zorilor din Bivolărie au început lucrările de betonare și vreau să evidențiez exemplul dat de trei gospodari care au cedat din terenul lor pentru a lărgi o intersecție care era foarte îngustă, unde, până acum, nu puteau să intre mașinile mari, adică utilajele pentru deszăpezire sau mașinile de pompieri. Un exemplu de bun urmat pentru toți gospodarii din Vicovu de Sus este domnul Chirilă Ilie, care a acceptat să-și taie gardul pentru a lărgi această intersecție. Alături de domnul Chirilă Ilie îl avem și pe domnul George Madici, care și dumnealui a fost de acord să ne dea din terenul lui ca să lărgim această intersecție. De asemenea, un alt gospodar care a acceptat să cedeze o parte din grădină este domnul Costea Petru, consilier local în Vicovu de Sus. Dumnealui s-a dat exemplu ca să arate și altora că totul trebuie să înceapă de la noi, cei care suntem în administrație. Sunt trei gospodari din Bivolărie care sunt exemplu pentru Vicovu de Sus”, a declarat primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț.

Edilul a mai spus că pe această stradă au fost deja finalizate lucrările de apă și canalizare, în prezent efectuându-se lucrări de betonare.