Trupa de Teatru „Birlic”, din Fălticeni, la Palatul Parlamentului

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu a primit miercuri, 28 februarie, vizita trupei de teatru „Birlic” din Fălticeni, la Palatul Parlamentului.
Despre acest moment, fostul ministru a spus că a fost o întâlnire minunată, care a adus împreună arta și cultura într-un mod unic și special.
„Trupa de teatru efectuează în această perioadă o excursie culturală intitulată „Pe urmele lui Birlic”. În cadrul acesteia, tinerii actori interpretează trei piese de teatru pe scenele din București, un lucru remarcabil, care este o dovadă a pasiunii și talentului tinerilor actori. Am profitat de această ocazie pentru a le lansa invitația de a vizita Palatul Parlamentului și sunt mândru că am avut ocazia să le fiu gazdă.
De asemenea, am făcut tot posibilul să le facilitez vizita la Ateneul Român și la Palatul Regal, care găzduiește Muzeul Național de Artă al României. Sper că aceste experiențe vor oferi o perspectivă nouă acestor tineri și că îi va inspira în continuarea carierei lor artistice.
Mulțumesc pentru această oportunitate de a vă cunoaște și de a vă susține. Vă urez mult succes în toate proiectele viitoare și vă aștept cu drag să ne revedem”, a transmis Bogdan Gheorghiu.