Un bine comun ce poate învinge! Suceveanul Sebi Oroian, cu leucemie, are nevoie de noi!

Jurnalista Oana Șlemco face apel la oamenii cu suflet mare să sprijine campania de strângere de fonduri derulată de Sânge pentru România pentru a-i salva nepotul care suferă de leucemie. Sebi a fost diagnosticat cu leucemie în urmă cu o lună, iar de atunci, părinții lui, distruși de teribila veste, se luptă să-l salveze.
„Nepotul meu a fost diagnosticat cu o boală îngrozitoare și are nevoie de ajutor!
Sebi este un copil minunat. Când râde se luminează totul în jurul lui. Nu a împlinit încă vârsta de patru ani. Are numeroși prieteni, este pasionat de limba engleză, îi place să se uite la desene animate, are jucării preferate și adoră să construiască. Până mai ieri, mergea la grădiniță, la zilele de naștere ale prietenilor săi, alerga prin curtea casei, se dădea pe tobogan și uneori stâlcea cuvinte spre amuzamentul adulților din jurul său.
Viața lui însă a luat o întorsătură groaznică. Acum mai bine de o lună, Sebi a fost diagnosticat cu leucemie. Când au aflat diagnosticul, părinții lui au fost șocați, parcă i-a lovit cineva în moalele capului. Nu știau ce să facă și cum să procedeze ca să își ajute copilul. Sub presiunea îngrozitoare a timpului care se scurgea în defavoarea lui Sebi, au început un prim-tratament, care a dat roade. Problema este că boala este mârșavă, tratamentul are numeroase etape, este greu de îndurat și este de durată. Din fericire, copilul acesta este foarte curajos și are șanse să se vindece complet, dacă ajunge la o clinică de specialitate.
Pentru a sprijini familia, Sânge pentru România a inițiat o campanie de strângere de fonduri.
Ca om și mamă vă rog să sprijiniți campania. Donați dacă puteți. Dacă nu puteți, distribuiți postarea ca să ajungă la cât mai mulți oameni.
Împreună suntem o forță, putem să îl ajutăm pe Sebi!
Iată conturile bancare:
nume titular: Pricope-Oroian Cristina-Gabriela, cont: RO90 BRDE 340S V849 5672 3400,
moneda: RON; nume titular: Pricope-Oroian Cristina-Gabriela, cont: RO86 BRDE 340S V849 5680 3400,
moneda: EUR; Revolut: +40 749 150 719: revolut.me/cristiz9q5.”, a transmis jurnalista Oana Șlemco.