Un motociclist fără permis din Poiana Stampei a ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce a provocat un accident, la Coșna

Miercuri, 23 august, la orele 16:53, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către B. Vadim, despre faptul că „un motociclist a intrat în mașina lui”.

V. Ioan din comuna Poiana Stampei a condus motocicleta marca „KTM”, tip Enduro, pe D.J. 172D, pe raza comunei Coșna, circulând din direcția satului Coșna către satul Podu Coșnei, iar când a ajuns la intersecția cu D.N. 17, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, care era condus regulamentar de către B. Vadim, acesta circulând din direcția Bistrița spre Vatra Dornei.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule implicate în evenimentul rutier, fără victime omenești.   

 Procedându-se la verificarea în bazele de date s-a constatat faptul că  Ioan V. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autovehiculul nu este înregistrat sau înmatriculat.

  Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

În urma probatoriului administrat și a discuțiilor purtate cu porocurorul de caz, prin Ordonanţa organelor de cercetare penală ale poliției judiciare din data de 23.08.2023 s-a dispus reţinerea suspectului Ioan V., pe o durată de 24 de ore, fără luarea unei alte măsuri preventive.

 

Fotografia are caracter ilustrativ.