Un sucevean și-a „salvat” unchiul de la băutură, bătându-i colegul de pahar

Luni, 23 octombrie, la orele 13.40, lucrătorii din cadru Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați prin SNUAU 112 de către M.H.cu privire la faptul că a fost bătut.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care, la adresa indicată, a fost identificat apelantul, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că M.H. a mers în vizită la vecinul său R.B..

Cei doi au început să consume băuturi alcoolice, iar la scurt timp, în vizită a venit și D.B., nepotul lui R.B..

Între D.B. și M.H. s-a iscat un conflict spontan din cauza faptului că cel din urmă îi oferă băuturi alcoolice unchiului său și consumă împreună până ajung în stare avansată de ebrietate.

Conflictul dintre cei doi a degenerat, iar la un moment dat, D.B. a început să-l lovească cu un par ce-l avea asupra sa, peste corp, pe prietenul unchiului său, provocându-i leziuni la nivelul picioarelor.

În urma loviturilor primite, persoana vătămată nu a solicitat intervenția cadrelor medicale pentru îngrijiri medicale de specialitate și nu a dorit să fie transportat la spital.

D.B. nu a mai fost identificat la fața locului iar persoana vătămată a fost condusă la Secția de Poliție Burdujeni unde a depus plângere penală împotriva agresorului, solicitând efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

I s-a adus la cunoștință că are dreptul de a se prezenta la medicina legală pentru a i se elibera certificat medico-legal care să ateste leziunile suferite însă persoana vătămată a afirmat verbal că nu o să-și elibereze un astfel de document.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, urmând a fi soluționat procedural de către lucrătorii din cadrul Compartimentului Proximitate.