Uniți sub scopul Binelui: Școlarii de la Voitinel au organizat un nou târg caritabil

Elevii de la Voitinel au demonstrat cât de uşor se poate face un bine. Impresionaţi de poveştile unor persoane cu probleme, şcolarii au organizat un târg caritabil cu produse și delicatese făcute chiar cu mânuţele lor, dar și cu decorațiuni specifice acestei perioade.

Târgul caritabil, organizat de Școala Gimnazială Voitinel, în parteneriat cu Primăria Voitinel,  s-a desfășurat vineri, 23 februarie, la Căminul Cultural din localitate. Astfel, cu mic, cu mare, elevii și părinții acestora au pregătit o ofertă diversificată pentru pofticioși și iubitorii de frumos.

La eveniment au luat parte atât profesorii școlii, cât și părinții elevilor, dar și alți cetățeni care au dorit să se alăture acestui scop. De asemenea, partener de nădejde al școlii, primărița Maria Pleșca s-a aflat și ea în mijlocul elevilor, pe care i-a felicitat pentru acțiunea lor și i-a încurajat să continue pe „drumul Binelui”. Totodată, ea a și cumpărat de la elevi diferite produse și decorațiuni, contibuind astfel la succesul evenimentului.

Potrivit reprezentanților Școlii Gimnaziale Voitinel, la finalul Târgului Caritabil s-au adunat 14.748 de lei, bani cu care vor fi sprijinite mai multe persoane cu probleme.

„Aducem mulțumiri tuturor părinților, elevilor, cadrelor didactice, întregii comunități și, în mod deosebit doamnei primar Maria Pleșca, pentru ajutor și implicare!”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale Voitinel.

Târgul Caritabil a ajuns anul acest la a III-a ediție, iar succesul înregistrat impune ca acesta să devină o tradiție.