Viceprimarul comunei Păltinoasa și-a dat demisia din funcție

Viceprimarul comunei Păltinoasa, Gheorghe Boșca, și-a dat demisia din funcție. De asemenea, el a demisionat și din funcția de consilier local, precum și din PNL. Bocșa a îndeplinit funcția de vicepreședinte a Organizației Locale PNL Păltinoasa.

Fostul viceprimar a declarat că și-a dat demisia din motive personale.

„Am demisionat din motive personale. Poate a fost și o lipsă de comunicare între mine și domnul primar, însă la bază sunt motivele personale”, a declarat, pentru SuceavaLive, Gheorghe Boșca.

Din echipa de conducere a Primăriei Păltinoasa Gheorghe Boșca a făcut parte 7 ani, iar în echipa Partidului Național Liberal a activat timp de 16 ani.

 „După cum am spus și în ședința Consiliului Local, nu o să mai apar pe listele niciunui partid. Nu mai fac politică și nu vreau să candidez pentru funcția de primar, la alegerile de anul acesta, așa cum s-a auzit”, a adăugat Boșca.

Întrebat dacă în 2028 ia în calcul o candidatură la Primărie, fostul viceprimar de la Păltinoasa a răspuns: „Dacă problemele personale se rezolvă mai repede decât sper eu, da. Eu putere de muncă am. Să nu creadă cineva că nu mai pot face față într-o funcție de conducere sau ca și consilier să nu-mi pot face datoria față de cetățeni. Totul depinde de rezolvarea problemelor mele personale și dacă pe viitor o să am cu cine comunica și cu cine face treabă”.

„Oamenilor le transmit că nu cred că viitorul comunei stă într-un singur om. Comuna trebuie să se dezvolte, prin proiectele pe care le-am lăsat și prin cele pe care le are primarul. Cetățenii au tot sprijinul meu și în continuare. Am toată încrederea că localitatea o să meargă înainte, iar viitorul viceprimar sper să se implice mai mult decât mine”, a conchis Gheorghe Boșca.