Ceva comic: consilierii PSD care tac și îl aplaudă pe Flutur trimit apoi comunicate

Perioada electorală ce bate la ușă reușește, iar și iar, să fie făcătoare de minuni și să îi facă pe muți să vorbească, pe orbi să vadă și pe politicieni să aibă păreri.

Luni, 31 iulie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Suceava, iar toate proiectele de pe ordinea de zi au trecut într-o frumoasă și armonioasă unanimitate, de la PSD, intervenind, de două ori, liderul grupului de consilieri județeni PSD, Gheorghe Iacob, care a pus, de fiecare dată, câte o întrebare de clasa a IV a.

Spre exemplu, pe el îl interesa dacă UAT Mălini n-ar fi trebuit să dea înainte o Hotărâre de Consiliu Local și mai apoi să dea și Consiliul Județean, omul fiind total pe lângă subiect, „pe pustii” chiar.

De altfel, în grupul consilierilor județeni PSD există foarte puțini care ar avea ceva de spus, unul dintre ei alegând de câteva ori să aibă opinii, iar numele său este Cristian Macsim.

În rest, multă umplutură, cantitate neglijabilă. Nimeni nu deschide gura în fața lui Flutur pentru că știe că e la fel ca și când ar pedala cu lanțul sărit la bicicletă.

Acolo, live, la ședințe, pesediștii se uită la Gheorghe Flutur ca la Zeus, sunt fascinați de talentul nativ al acestuia de a se juca cu mințile lor și, mai mult decât atât, la inaugurarea Terminalului II de la Aeroport, Gheorghe Iacob și-a început discursul spunând: „Domnule președinte Flutur, sunt bucuros că sunt contemporan cu această zi când inaugurați această investiție”.

Acum că v-am convins că PSD are în Consiliul Județean niște fani activi ai președintelui Flutur, imaginați-vă că, după ce tac și îl aplaudă pe liderul liberal, unii dintre ei mai sunt și „păpușari” de sacrificiu în propriul partid.

Cristian Boberschi, în prezent consilier județean, s-a trezit, după ce luni a votat tot ce i-a cerut Gheorghe Flutur, marți, să trimită un comunicat în care să-i conteste acestuia declarațiile legate de investițiile Consiliului Județean.

Așa curaj are domnul Boberschi! Așa bărbăție politică!

Așa oameni a trimis PSD în Consiliul Județean Suceava!

Surprinzător, domnule Boberschi: unele acțiuni vă catalogau ceva mai curajos!

În fine, n-a intrat „speciala” de data asta!

Încercați la următoarea ședință să îl anunțați pe domnul Flutur că ați vrea să spuneți ceva. Poate nu mușcă!

Microfonul, mă refer…! Poate fi un BET bun!