Consilierul județean Cristian Boberschi, către liberali: „Continuaţi cât vreţi să vă faceţi de ruşine, dar nu o mai faceţi din banii publici”

Consilierul judeţean PSD Cristian Boberschi a transmis un comunicat de presă adresat partenerilor de coaliție. 

Redăm în continuare comunicatul de presă:

„Deşi suntem obişnuiţi cu osanalele pe care parlamentarii din PNL Suceava le ridică şefului de partid, iată că a venit şi rândul consilierilor judeţeni să o facă. 

Ştim, spaima de a nu te regăsi pe liste e mare în rândul pnl-iştilor când se apropie alegerile! Iar când în viaţă nu ai realizat nimic decât ajutat de partid, rişti să rămâi şomer dacă nu devii slugarnic cu omul care are în mână lista de candidaţi. Aşa că «şeful» oricât ar fi de penibil, trebuie apărat chiar cu preţul propriei demnităţi. Este şi cazul unui consilier judeţean PNL, de care nimeni n-a auzit până acum câteva zile, când şi-a pus semnătura pe comunicatele scrise cel mai probabil de consilierii preşedintelui PNL Suceava. Bine, poate îl ştiau oamenii din zona Măliniului, pentru că circulă pe-acolo diverse poveşti legate de activităţile sale «silvice», dar în judeţ, nimeni nu ştie nimic despre dânsul. 

Revenind la subiectul acestui comunicat, în care discutăm despre penibil şi manifestările sale, menţionăm că nu ne deranjează absolut deloc când şeful PNL Suceava se face de ruşine încercând să fie un  rapsod popular lipsit de talent, în loc să fie preşedintele CJ Suceava. E alegerea lui cât de penibil doreşte să fie în ochii oamenilor din judeţul Suceava. Ce ne deranjează este că penibilitatea acestor momente se face pe bani publici. Până şi asta probabil am putea trece cu vederea, dar prestaţia sa «artistică» ne face de ruşine în întreaga ţară. Să vezi dita mai preşedintele de CJ că se dă în stambă la orice festival, orice horă, orice eveniment artistic, e jenant pentru întreaga comunitate. Dovadă fiind comentariile celor care au vizionat momentul „artistic” al domniei sale. Amuzant este că domnul consilier judeţean motiva penibilitatea momentului arătând că „pe site erau aproape 200.000 de vizualizări” în mintea sa aceasta fiind dovada supremă că locuitorii judeţului îşi doresc astfel de manifestări. Este normal: circul atrage, îndeosebi când clovnul este renumit. Şi repetăm: citiţi şi comentariile ca să vedeţi adevărata părere a sucevenilor!

Din punctul nostru de vedere, continuaţi cât vreţi să vă faceţi de ruşine, dar nu o mai faceţi din banii publici. Făceţi-o din banii din partid. Iar din banii publici, faceţi ce v-ati angajat în campania electorală trecută: 

  • Tabăra internaţionă de la Bucşoaia – nici urmă de ea!
  • Centura Fălticeniului – nici urmă de ea!
  • Centura Humorului – nici urmă de ea!
  • Centura Câmpulung-Moldovenesc – nici urmă de ea!
  • Aeroportul de la Floreni – nici urmă de el!
  • Spitalul pentru copii – nici urmă de el!
  • Austostrada Gdansk-Varşovia-Lviv-Cernăuţi-Suceava-Bucureşti-Sofia – nici urmă de ea …iar lista poate continua!

Ştim, pe hârtie sunt toate. Inclusiv drumurile judeţene. Dar realitatea o poate vedea oricine!

PS: preşedintele CJ Suceava s-a lăudat recent cu investiţii de 1,4 miliarde de euro. L-am ruga cu această ocazie să aibă decenţa de a nu mai fura munca primarilor din judeţ. Pentru că respectivele sume sunt atrase de ei, nu de el”.