Ion dragusanul 32
Ion dragusanul 32

Trio-ul politic Flutur-Barbă-Guliciuc și parșivenia cu care vor fi aruncați funcționarii de carieră în vâltoarea CORUPȚIEI din Cultura lui Drăgușanul

Solicitarea presei privind cercetarea administrativă a eticii profesionale a salariatului Ion Drăgușanul a fost înregistrată de CJ Suceava cu nr. 4278/15.02.2021 și a ajuns, o zi mai târziu, la marele prieten și apreciator gâzisto-drăgușanist, Niculai Barbă, aburcat vicepreședinte PDL-PNL al Consiliului Județean Suceava, și la martora mincinoasă Ramona Medeleanu, contabilă șefă – la public și la privat – pentru ștabii Centrului Cultural Bucovina.

Stimabilul Niculai Barbă – actualul arendaș al culturii bucovinene, a ajuns vicepreședinte de județ PDL-PNL după o slugăreală, la bine și la greu – e drept, de peste 15 ani de zile la cabinetele lui Herr Flutur de la Senat, din CJ Suceava și de pe la vreo câteva partide tranzitate. Niculai Barbă a ajuns între timp și un fel de personal academy al lui Flutur, illuminati cultural sau materia cenușie, deși el a fost doar un profesoraș de mijloc care s-a mișcat binișor între 3 partide (PD, PDL și PNL), mediul universitar, dar și cel preuniversitar – ca fost inspector general adj. numit politic la ISJ Suceava.

Pentru cei care au trecut prin mâinele ”universitarului” Barbă, adică i-au fost și învățăcei, vicepreședintele actual al CJ este un individ aparent modest, de mult bun simț, dar este și foarte labil și mare șpăgar profesional, adică umblă cu fofârlica. De fapt, în vemurile mai de demult, șpaga la profesori era ceva normal, ceva ce li se cuvenea și era denumită ”atenție” – mai ales dacă solicitarea venea din partea stimabililor.

Cu solicitări de genu’ ăsta, univestitatea suceveană era obișnuită în trecut,  în special cu ocazia examenelor de peste an, unde Niculai Barbă se încadra cu brio și același bun simț în media pieței de șpagă a USV, sărind calul doar dacă prindea de nas vreun fătălău sau pui de măcăleandru. Așa zisele atenții școlărești se constituiau în sticle de whisky și alte băuturi fine, țigări și cafele alese, sume de bani la plic – date pe la catedră ori toaletele universitare, dar și cerințe legate de obiectul de activitate al părinților și până la favoruri cu de-ale gurii precum barabule, zarzavat sau sămânță de trifoi ori lolium-perene. Cine cunoaște (cărți…),  știe și pre mulți care mai cunoaște, zice un vechi proverb adaptat!

Pe surse, am aflat că vicepreședintele Barbă consideră probele certe împotriva imposturii, plagiatului și falsului din OPERA scriitorului Drăgușanul încă nerelevante, atigerea imaginii instituției și a altor salariați nu este de remarcat, publicistica și sesizările ilegale ale salariatului sunt un drept constituțional al său, iar faptele de natură infracțională sunt insuficient dovedite și încă necondamnabile administrativ, acestea nefiind pertinente, la acest moment, nici măcar pentru o cercetare ce poate avea ca rezultat aplicarea unei sancțiuni administrative drastice. 

Dar ce să ceri acestui cascador practicant de blaturi Click AICI! sau colb de pe tobă Click AICI! care iată, mai jos, ce valoare de leadership la nivel de județ are! Credeți că va lua altcineva, decât Gheorghe Flutur personal, vreo decizie în privința lui Drăgușanul? Exclus, doar Flutur este și cel care l-a angajat pe impostor după atingerea vârstei de pensionare și cel care-l menține total aiurea, de frica închipuită că l-ar proteja pe infractor vreo organizație discretă.

Așadar, axa stabilirii adevărurilor din cultura bucovineană rămâne, deocamdată, la decizia din umbră a trio-ului politic Flutur – Barbă – Guliciuc, managerul Sorin Filip făcându-și, până acum, partea sa de atribuții cu care a fost însărcinat prin obligațiile de serviciu, acesta demarând deja procedura de constituire a Comisiei de etică și integritate a instituției publice angajatoare a impostorului de ”65+2 ani peste”, Ion Drăgușanul.

Dar, să fie clar, fără (putință de) tăgadă! Președintele Gheorghe Flutur va hotărâ singur, cum îi e obiceiul, și se va acoperi cu atribuțiile de coordonare ale vicepreședintelui supus Niculai Barbă.

Niculai Barbă la rândul lui se va acoperi și va arunca mingea fierbinte spre managerul supus Sorin Filip.

Filip, își face treaba deocamdată, dar se va acoperi cu decizia comisiei conduse de omul de presă și, mai nou, angajatul supus al CCB, Dorel Guliciuc.

Legalitatea deciziei și mânăreala underground va cădea inițial pe capul lui Guliciuc (actualmente fals PSD) care are de influențat și implementat, în rândul membrilor comisiei, o decizie pe care o cunoaște deja ca fiind hotărârea finală a lui Gheorghe Flutur (PDL-PNL).

Iar greul va rămâne pe penibilii funcționari de carieră și membri ai acestei Comisii de integritate care vor fi sacrificați de trio-ul politic, vremelnic și parșiv, Flutur – Barbă – Guliciuc și aruncați în vâltoarea – dezbătută mediatic – a corupției din cultură, după care Trio-ul politic va arăta cu degetul doar spre membrii Comisiei (vreo 5 angajați și încă vreo 2 de la sindicate), nimeni alții decât subalternii ierarhic inferiori și excesiv de controlabili în plan profesional ai actualei conduceri de partid, respectiv managerul Sorin Filip și președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. (Observație! Credeți cumva că actula conducere de partid vă va semna, în viitor, deciziile de pensionare tuturor?!).

Oare o comisie de cercetare externă Centrului Cultural Bucovina, cu reprezentanți ai CJ Suceava, Prefecturii, Poliției și Direcției de Cultură (cu specialiști adevărați în juridic, anticorupție, licitații, cultură, etc.) nu ar fi fost mai oportună? Cadrul legal există și pentru situații de acest gen…

În urmă cu ceva ani, am avut aceeași poveste pentru proști (întrucât nu am specificat care sunt proștii, veți concede că nici nu am jignit pe nimeni…) ca expresie concentrată a mercantilismului în administrarea culturii sucevene. Iar, ca o concluzie a celor relatate de până acum, trebuie să afirmăm răspicat că nu mai putem avea așteptări ca SISTEMUL (cel Cultural), să se îndrepte SINGUR!

Noi, prin ceea ce am făcut și prin modalitatea de redactare a articolelor de până acum, am vrut să stârpim doar capul împuțit al acestui CLAN MAFIOT, dar se pare că trebuie stârpit tot Clanul infracțional din cultură!

Ceea ce vom și face în viitor, și vom extinde ancheta noastră jurnalistică (cu conexiuni penale) și asupra șefilor din instituția impostorului…! De ce? Pentru că aceștia l-au acoperit de frica defăimării, cu acte, semnături și mărturii false ori prin omisiune voită, pentru toate netrebniciile făcute de individ.

În partea a doua a materialului, revenim, de ce nu, la oile noastre, ducându-ne investigația jurnalistică, încet, spre noi Next Level-uri.

Povești, tot cu proști, am avut și acum 2 ani, când s-a simțit  ”spiritul negustoresc” din INTERESELE asupra Culturii banului, cu acel negoț liberal ieftin din ședințele de plen ale Consiliului Județean al PDL-PNL Suceava,  prezidate de Gheorghe FLUTUR – capul MAFIEI Administrației (a se citi… angajărilor și licitațiilor), Mediului (a se citi… resurselor minerale și deșeurilor), Pădurilor și Contrabandei din Bucovina, respectiv cel care se autointitulează ”Zeus de Bukowina” sau ”cel mai puternic om din Moldova”.

În prim plan era atunci un „concert BRC” cu valoare de micțiuni & vome într-un spațiu sacru – protejat prin lege, aflat în lista de patrimoniu național ca obiectiv clasat – respectiv șanțul Cetății de Scaun al Sucevei, corelat tradițional cu protestele hilar-penibile ale unor creștini-sectanți uimitor de consecvenți în puținătatea lor, în mintea lor, încuiată cu un lacăt ultradogmatic a cărui cheie a fost ori aruncată ori înghițită de consilierii PDL-PNL, Ioan Bădeliță și Orest Onofrei, sau de alți pastori.

Este foarte ușor, desigur, ori ca Gheorghe Flutur, ori ca Emil Ursu, ori ca Drăgușanul.ro, să-i arăți cu degetul și să insinuezi cine v-ar lăsa fără „cultură” – săriți oameni buni și cinstiți gospodari!

Iar dacă la acest demers al sponsorilor publici, de arătare cu degetul și de râdere și cu kurul se mai adaugă și unii bolovani de la PSD care profesează un fel de conformism rezultat dintr-un complex de inferioritate, succesul cloacei din șanțul cetății ca țuțuroi de la care se adapă cu bani buni un anume artist de crâșmă – Andi Drăgușanul – drogangiu dovedit, precum și tătânele său, ca bătrân belitor de fonduri publice extorcate, este garantat și în anii ce vor urma, după pandemie…

Pentru ediția din 2019 a ieșit Emil Ursu și a murmurat, scremut, la un interviu scremut, că n-a ieșit bine, a fost un mic fiasco uriaș, e nevoie de mai multă susținere, trebe băgați bani mai mulți deoarece

Se pune la cale, după cum se vede, perpetuarea blasfemiei din șanțul cetății, nu ofensarea sensibilităților unor creștini gingirlii…

Căci, oricum ai lua-o, într-o țară constituțional laică, ai voie să cânți orice, să-ți placă orice gen de muzică, să nu fie nevoie de aprobarea unor rătăciți dogmatici ca să asculți ce vrei, la rigoare și un hit ștefanian precum „Unde-a pus mândra kiloții…”, cu condiția ca astfel de „întâmplări literar artistice” să nu se producă într-un spațiu protejat prin lege de intruziuni blasfemice, sit arheologic încă neepuizat, parte a memoriei colective care nu poate fi nici arendată nici pișată anual pentru scopuri obscure.

Până la urmă, nici nu-i de mirare, trăim într-un herzoghtum în care se fac slujbe de mort la sărbătorile naționale de peste an, se pun coroane de mort la aniversarea zilei de naștere a lui Eminescu, stema județului este în culorile unui stat vecin iar politrucii județului se afișează în ținute kitsch copiate de la aceiași vecini iar managerul unei instituții, acum și cu rang „național”, face aluzii mai mult sau mai puțin fine la lipsa de orientare a strămoșilor de la 1918 care au făcut, din păcate, zice el, o unire necondiționată, contrară, pesemne, intereselor etniei sale baroso-nicovaliste …

Într-un herzoghtum înspre care vă impinge, discret, un anume sas care avea un prim-ministru hun acoperit, unul în care impostorii și renegații dau cu decorații unii în alții, medaliindu-se pentru contrafaceri deocamdată eșuate, cu crucioaie cu spade sau fără, după caz, ca niște puturoase flegme aruncate în ochii noștri…

Însă vor fi, anii următori, și deosebiri, deoarece vom spune următoarele direct, nu în pilde, ca până acum, ca să priceapă și cei care ne iau de proști (atenție! nu pe noi jurnaliștii, ci pe voi cititorii…):

– deci, domnu’ Ioan Dan Cușnir (un alt Ion cu blog...), aveți o contribuție importantă la perpetuarea acestei blasfemii anuale, deoarece, ca fost lider al opoziției locale din CJ, și actuale în CL, aveați obligația să capacitați toate energiile care se plasează împotriva unei potlogarii a puterii locale, în primul rând, pentru că numărul celor care nu sunt de acord cu revărsarea de umori și producții glandulare în șanțul Cetății de Scaun a Sucevei este mult mai mare decât cel al celor care o aprobă, practic, prin alăturarea din motive de oportunism imbecil la numărul celor din urmă, ați dat girul la care nu aveați dreptul și v-ați compromis ca om politic, ulterior candidat, și ca apărator al demnității împotriva abuzurilor („abuze”, după cum crede ministrul inculturii lui Flutur, urmașul lui la CJ Suceava, Bogdan Gheorghiu).

Este foarte discutabil dacă dvs. domnule Cușnir și partidul pe care îl reprezentați în CL și CJ vor obține mai multe aprecieri și voturi văzându-vă pe dvs. stând la coadă, cu posteriorul în două bărci, la acțiunile de pupare a kurului pedelist sau dându-vă cu trotineta prin fața primăriei, alegătorii din bazinul electoral la care aspirați fiind topiți după acestea…Ei mai ascultă și mult rock, însă nu orice rock ci numai acela răcnit, răgăluit, în șanțul cetății, special ca să le mai crească IQ-ul, procedură brevetată de dvs.!

Această penibilă atitudine o să vă conducă, ca ceasul, să reprezentați cu brio doar sediul partidului dvs., urmând ca dvs. să valorificați corespunzător și în viitor capitalul politic dobândit la acțiunea de pupare menționată mai sus…, lucru dovedit dealtfel și în alegerile locale din anul 2020.

– însă altceva trebuie spus fără echivoc, nu numai acum, ci de-acum, până când lucrurile vor fi notorii, așa cum se cuvine. Domnul (d-NUL cu derogare…) Drăgușanul.ro, tartorele acestei megaescrocherii cu bani publici, negoț cu gunoi cultural intrat în fermentație, a împlinit pe data de 25.01.2021 vârsta de 66 (șaizeci și șase) ani!

In civilie, legea este confuză, în registrul de lepre cazone de care, de fapt, aparține, cum ai trecut de miezul nopții al zilei tale de naștere ești livrat la domiciliu, în așteptarea cuponului de pensie sau al mandatului (fără să specificăm ce fel de mandat, în cazul său…).

Însă dumnealui este tot acolo unde era, la Centrul Cultural Bucovina, pe zemosul post de consultant artistic, conform mai jos, alături de mai mulți vechi preteni de presă, printre care și cei veniți cu pluta din zonele portocalii, pe kkina la vale, prin Ipoteștii de PSD sau Havârna-Mileanca.

ion dragusanul 1
Statul de funcții cu salariile pentru conducere, la nivelul Centrului Cultural Bucovina la 31.03.2018. Între timp acestea au fost majorate substanțial
ion dragusanul 2
Statul de funcții cu salariile ptr. posturile de execuție, la nivelul Centrului Cultural Bucovina la 31.03.2018. Între timp acestea au fost majorate substanțial.

….în care se vede că Centrul Cultural Bucovina are câteva funcții de „consultant artistic”, obligatorie este condiția de studii superioare (se vede că cineva… o distinsă doamnă are și doctoratul), următoarele două aparțin impostorului Drăgușanul și, cel mai probabil, meșterului cu inima goală uneori.

Înțelegem că este o secetă cumplită, Centrul Cultural Bucovina nu poate sta fără cultura domnului Ion Gâză Drăgușanul din Plopenii de Mereni, absolvent scremut de liceu, însă cu armata făcută la pompieri și cu alte armăți în suflet și pe livret, după cum se va vedea mai încolo…

În acest moment, nici nu încape vorbă să fie pensionat respectivul impostor, cum zice legea la civili, nu de alta dar a secat izvorul celor cu studii superioare, trebe musai să ne bazăm pe cele două derogări pe care le-a obținut domnul Gâză Drăgușanul de la doi ministri, evident în timp, doi ministri, lucrul dracului, maghiari….

Care știau precis că la Suceava, în herzoghtum Bukowina, merg numai consultanți artistici cu liceul efectuat, cumva, cu stagiul militar satisfăcut însă inimoși și buni organizatori, nu, ca la „Ștefan Gheorghiu”, lepre cazone cu misie, savanți de internet și confecționeuri de cărți și de festivaluri bine plătite, atât ei cât și plozii lor neisprăviți dar drogangii de Cluj-Napoca.

Că-Cum devine cazul, domnu’ Gâză Drăgușanul cu „opera” dumitale?

Încet-încet, lumea va ști, cu detalii tulburătoare, dintre cele despre care ai prefera să nu se știe, ca să rămâi cu reputația de „savant”, astăzi și mâine!

Înainte de fericitele revoluții regizate în 1989, domnul Gâză Drăgușanul era un absolvent chiulangiu, scremut, de liceu, de aia partidul prin reprezentanții săi cu însărcinări speciale l-au trimis la București, la uzinele Vulcan, la turnătoria de acolo, ca să se forjeze pe deplin ca măcăleandru și, cine știe, (că știe cineva….) ca obermăkăleandru, să fie bine, să nu fie rău, la o adică…

Acolo s-a specializat dumnealui în penetrarea unor medii zise de extremă dreaptă, că stăteau într-o casă mai mulți scriitori, pictori, actori, se îmbătau și ziceau chestii la mișto, el era ca un specialist al partidului cu însărcinări speciale, știa tot, era bine instruit… Casa fusese a lui Zelea Codreanu, trebuia neapărat urmărită și casa, așa era mintea lor, că și pereții erau de extremă dreaptă, cu excepția microfoanelor, de extremă stânga, desigur…

Aici se mai poate bănui că o zonă obscură a CV-ului său (autobiografia, cum era, la organ….) ascunde studii de specialitate, din alea care nu pot fi menționate la încadrarea pe un post de consultant artistic, însă aceasta este doar o ipoteză care urmează să fie cercetată.

Brusc, fără să se știe de ce, dumnealui se întoarce la Suceava, să ne fericească cultural, cel mai probabil, de frica unei deconspirări uriașe… Ca să ce? Ca să devină om de teatru, sforar, lampagiu, sufleur dar, desigur, și zvoneur turnător-formateur cu comandă-program… Ba chiar și specialist în Bucovina, ce mai, ofițerul care l-a confecționat fiind convins și în ziua de astăzi că dumnealui a cercetat arhivele din Lvov, poate și de la Viena, mai putrefiat de cultură decât Hagienuș…

De pe aceste poziții foarte pe scurt evocate, l-a preluat domnul Gavril Mârza (PSD) ca să salveze cu condeiul său extrem de prolific (așa cum îl caracterizează foștii săi colegi de la ziare…) cine știe cum, ca o anexă la propriul său porthart, folosindu-l în toate chestiile puturoase ale vremii „pericolul legionar” dar și „adevărata istorie a fondului bisericesc”, ori alte povestiri…

Printre rânduri, dumnealui întemeia ziare de pupat în kur noul regim, cu fonduri de la CC al UTC, via CJ al UTC, deoarece, absolut din întâmplare, conturile UTC rămăseseu deschise până pe 31.12.1989, ceea ce explică unele averi uriașe de după, ziare, reviste, cariere de succes în care credem și astăzi, deoarece toate sunt de dreapta și mai multe nu…

Apoi nu mult și trecu dumnealui la fesierele domnului Flutur care avea aceleași nevoi ca și domnul Mârza, cineva care să… asta, cum ar zice un fost prim-ministru de la aceleași arme, și iaca cum prestează dumnealui de cca 30 și… pe treaba lui de ani, în folosul patriei, în alte foloase mai ales persoanale, deoarece soldat-soldat, da’ soldatului trebuie să-i asiguri un peculiu, ceva din care să trăiască atât el cât și plodul său drogangiu.

Ce sinecură mai voioasă și mai ușor de concesionat este, mai ales în acest herzoghtum al nostru, decât cultura?

Poate doar pădurea, însă aici, nu e pentru orice tăntălău absolvent de liceu, trebe studii temeinice, măcar în Austria, doar alte tipuri de slugi putând să fie pădurari…

Cum e cu aportul cultural al dumisale?

Având sinecura asigurată, cuplajul ferm la țuțuroiul cu bani al CJ al PDL-PNL Suceava, al primăriei și al muzeului, domnul Gâză Drăgușanul produce cărți plagiate numai încrețind fruntea… a știință de carte.

Cum? Greblând internetul, abilitate în care a evoluat încet dar sigur, până la punctul în care, zilele acestea, știe să folosească chiar și Google translate, deoarece dumnealui avea probleme și cu limba română, d’apăi cu afurisitele care se scriu cu nește litere foarte ciudate…

Din aceste culegeri de pe Internet despre care gândește în termeni cazoni, drept capturi personale asupra cărora ar avea drepturi, inclusiv de copy right, încropește, prin colaționare, texte cu bibliografii fabuloase, nici n-ai zice că este doar un impostor sfertodoct, cu studii la uzinele Vulcan, la turnătorie…

El se trage de brăcinar cu Cantemir, cu Eminescu, cu Caragiale (pe care îl confundă cu fiii săi…), îl contrazice pe T. Balan, îl face criminal pe IPS Pimen, știe precis unde nu este înmormântat Ștefan cel Mare, dă avize, note, se luptă cu „universitarii” care, bineînțeles, sunt de tot kktul, țipă, înjură, șantajează cu publicitatea de la CJ, alunecă, calcă pe orice, iar scrie cărți (are una în care îl face pe Dimtrie Dan „autodidact de geniu”, insinuându-se, pe această cale, în aceeași categorie… Doar că Dimitrie Dan era absolvent a două facultăți prestigioase, teologia la Cernăuți și Literele la București, membru corespondent al Academiei Române…).

Publică imagini pe care le traduce fantezist, aiurea, dă titluri, subliniază, se dă specialist în simbolistică și ocultism, lingvistică, filologie, istorie literară, teologie, etnografie, folclor – toate astea, cum? Foarte simplu, el știe de la superiorii săi că publicul înghite orice iar dacă nu înghite, nu are decât, important este să colaționezi texte, să le publici și să iei banii de la CJ, mulți bani, apoi acele „cărți” să ajungă pe la primării, legate cu funii, să nu fugă…

El știe precis cum e cu Bucovina, are informații de prima mână din care ar rezulta că Bucovina exista încă din 1392, toamna, dă și texte, nu știe să citească românește însă dă ca sigur că e scris „cu majuscule”… Cere aplicarea prevederilor „păcii de la București”, știe el că Bukowna era subiect de drept internațional, banalizează, vulgarizează, scuipă pe simbolurile istoriei naționale

El știe precis, cercetător al copiilor unor copii copiate după copii virtuale că la Putna nu se află oasele lui Ștefan cel Mare, atunci la ce ne închinăm fără aprobarea lui? Ca și cum la Ierusalim lumea s-ar duce exact la oasele lui Hristos, să se închine…

Deci, domnul Gâză Drăgușanul nu este pensionat și nici nu trebuie pensionat, poate că-i face rost domnul ministru PDL-PNL, Bogdan Gheorghiu, de o OUG din care să rezulte că poate să stea până se plictisește, să-i lase locul lui Andi Drăgușanul, cel cu ierburile de mare risc în buzunare…

În loc de Concluzii…

  1. domnule Dorel Guliciuc, ca să dovediți că nu sunteți un fals narator al opoziției și respectați adevărul, dreptatea, libertatea de exprimare și meseria care v-a consacrat, vă rugăm să nu uitați vorbele mărețe ale lui Einstein, despre care spuneți că vă caracterizează pe blog-ul Dvs Clik AICI!: ”Cei care au privilegiul de a ști, au datoria de a acționa”. Bineînțeles, noi cunoaștem unde ați bătut și adevăratul sens a ceea ce ați vrut Dvs să spuneți prin această frază, dar vom lua în această speță doar sensul de bază…
  2. domnule Niculai Barbă, mult succes pe postul lui Ilie Niță! Tocmai pentru că am aflat deja despre ce kurvăsăreli de cascador faceți, dar și despre faptul că defăimările, insultele, calomniile și sesizările penale abuzive/calomnioase sunt un drept constituțional ce nu poate fi îngrădit și sancționat!  E bine de știut asta! Sperăm să nu vă schimbați judecata de valoare peste vreo 6-12 luni…

Niculai Barbă, Dorel Guliciuc, Sorin Filip, Călin Brăteanu, Ramona Medeleanu, Lenuța…. și restul, atunci când vă va apucă mila de voi ori lehamitea de el, amintiți-vă, vă rugăm frumos, de  politically correct și atacurile suburbane la adresa unor doamne, domni, ierarhi bisericești, instituții, simboluri naționale – Click AICI!. O listă ce se va actualiza pe parcursul investigațiilor noastre!

Pesemne, colecția e lungă, anu-i greu, posibil și vreun vortex polar de tip malaxor-binom…

Deoarece:
Când fu la pensie să iasă
Și să se ducă, pe cuptor, acasă,
Gâza simți înc-o oportunitate
Ca să se pișe, iarăși, prin Cetate…

ion dragusanul 32
Fotografia zilei – TRIO-ul Țurcana-Ion-Andi rătăciți în lumea ELEFANȚILOR cu patalama

Pentru a vedea mai multe informații despre LIPSA DE INTEGRITATE Click AICI! a publicistului Ion Drăgușanul, dar și câteva dovezi certe privind IMPOSTURA, PLAGIATUL și FAPTELE PENALE Click AICI!. Dacă doriți să ascultați și să citiți cum e cu ”salvarea pe bani mulți” a ceva ce nu fusese pierdut niciodată, adică cum e cu ZICĂLAȘII, atunci Click AICI!.

Fiți cu ochii pe Noi, pentru că noi vi-i deschidem!

unii citesc și adorm.

alții citesc și se trezesc…

Spargem tiparele presei sucevene! Râdem și, în același timp, descoperim infractori!

 

Pentru alte câteva informații despre impostura și activitatea Clanului infracțional Drăgușanul Click pe link-urile de mai jos:

ION DRĂGUȘANUL, INSTIGATOR LA AUTONOMIA ȘI SECESIUNEA BUCOVINEI

ETNII BUCOVINENE” – O „ANTOLOGIE”, DE ION DRĂGUȘANUL

COTA ȘTIINȚIFICĂ A SCRIITORULUI MAFIOT ION (GĂZĂ) DRĂGUȘANUL

ȘOVĂIELNICII SUVERANI AI BUCOVINEI DE IERI ȘI DE AZI

CINE E DRĂGUȘANUL, ION? 44 PROBE DE IMPOSTURĂ

SPADA LUI ȘTEFAN CEL MARE SAU …CONTRAFACEREA DOCTORILOR IN ISTORIE

HERALDICA LA CJ SUCEAVA AL PSD/PNL&USR

CINE SAU CE L-A UCIS PE IPS PIMEN ACUM UN AN, ÎN AFARĂ DE KOVID?

 

Cu sprijinul: Mugur Ciumică, Marian Theresia Augusta

…și colectivul tehnic al Ziarului Ducatu’ Bukowina LIKE!

lista autori Bukowina lui Invers
siglă autori Bukowina lui Invers